Langer thuis én duurzaam, een slimme combinatie

Bent u van plan om uw woning zo aan te passen dat u er langer van kunt genieten? Dat is hét moment om ook eens na te denken over de mogelijkheden om uw woning duurzamer te maken. Vaak is dat een logische combinatie. Stel, u gaat uw badkamer verbouwen en u wilt ook een nieuwe vloer. Nu u toch aan de slag gaat, overweeg dan of vloerverwarming en een energiezuinige ketel wat voor u zijn. Dan hebt u een comfortabele badkamer, die ook nog veilig is. Bovendien kan dit in één keer worden uitgevoerd, vaak ook nog door hetzelfde (installatie)bedrijf. Zo combineert u maatregelen op een slimme en kostenefficiënte manier en bent u in alle opzichten klaar voor de toekomst.

Hoogeveen Woont SLIM: persoonlijk advies

Weet u al welke duurzame maatregelen u wilt gaan treffen en heeft u behoefte aan persoonlijk advies? Neem dan eens een kijkje op de website van Hoogeveen Woont SLIM . Hier vindt u informatie en advies over de keuzes die u moet maken. Wilt u liever een gesprek? Ga dan naar de winkel van Hoogeveen Woont SLIM. Op 8 september is de nieuwe winkel aan de Van Echtenstraat 10 geopend.

Advies over duurzaamheid in Hoogeveen

Wilt u verbouwen, isoleren, zonnepanelen aanleggen of andere maatregelen treffen aan uw eigen woning. Dan kan de gemeente helpen de juiste informatie te vinden of te ondersteunen in het maken van de keuzes. Op de website van het Drents Energieloket (kies voor gemeente Hoogeveen) vindt u alle informatie over duurzaam verbouwen in de gemeente Hoogeveen. Naast advies kunt u in de gemeente Hoogeveen ook gebruik maken van verschillende financiële regelingen bij het verduurzamen of levensloopbestendiger maken van uw woning.